Projektering af byggeri v. Nymann & Juhl

Vi tilbyder hjælp til projektering af dit byggeri

Står du over for større byggeprojekter eller anlægsarbejde, der kræver involvering af flere firmaer, så hjælper vi gerne med at holde styr på alle enderne. Som byggerådgiver og rådgivende ingeniørfirma, kan vi tilbyde alle nødvendige kompetencer. Vi tilbyder også hjælp til arkitekttegning af byggeriet. 

Vi er fleksible og kan hjælpe med alt lige fra rådgivning på projektet og materialer, holde styr på deadlines og krav, til at sørge for udførslen kører problemfrit fra start til slut igennem alle faser af projektet. 

Projektering af byggeri ved Nymann & Juhl Byggerådgivning

Undgå ubehagelige overraskelser

Vi tilbyder:

  • Byggeledelse

  • Byggetilsyn

  • Tidsplanlægning

  • Byggebudget

  • Myndighedsprojekt

  • Bygge- og arbejdsbeskrivelse

  • Miljørigtig projektering

  • Tegningsmateriale

Projektering hos Byggerådgiver

Projekteringens

Faser

Ideoplæg
I idefasen mødes byggerådgiver og bygherre til en dialog om ønskerne og rammerne for deres nye bolig. Vi ser på mulighederne for byggeriet og får indarbejdet de første byggeklodser til den videre proces.

Dispositionsforslag/Projektforslag
Her bliver der lagt vægt på materiale, opdeling af byggeriet, samt indretning af planløsningen.

Forprojekt/Myndighedsbehandling
Projektet bliver rettet til ift. gældende lovgivning samt konstruktionsopbygning. Når placering på grunden og ønskerne fra bygherre er rettet til, er det tid til, at der skal ansøges hos kommunen

Hovedprojekt
I hovedprojektet fastlægges byggeopgaven entydigt og med en sådan detaljeringsgrad, at projektmaterialet kan danne grundlag for gennemførelse af byggeriet. 

Udførelse
Drømmen bliver til virkelighed

 

Du kan spare tid og penge når du får hjælp til projektering af dit byggeri

Det kan være svært at vurdere, om man skal bruge professionel hjælp, når man går i gang med byggeprojektet. Men rigtigt mange undervurderer hvor stor betydning det har at have helt styr på at få samlet og indsendt det rette materiale til kommunen i forbindelse med f.eks. byggetilladelser og færdigmelding. Det kan være både dyrt og tidskrævende at lave fejl i denne fase, og derfor kan der være mange penge sparet, når man får professionelle øjne på sin byggesag.

Som bygherre er du ansvarlig for regler og retningslinjer i Bygningsreglementet, og der kan være meget at forholde sig til som privatperson. Vores medarbejdere er tidligere byggesagsbehandlere hos forskellige kommuner, så vi ved præcis, hvad der skal til for at opnå en smidig proces.

En af vores spidskompetencer er at effektivisere byggeprojektet, så hele projektet kører så glat og smertefrit som muligt. Det betyder, at der ofte er rigtigt mange penge og ikke mindst tid at spare. Vi ønsker at få dig fra start til mål så hurtigt som muligt, og naturligvis spare dig for planlægningsfejl og fejl og mangler i projektet.

 

Dine ønsker og tanker er vigtige

Det er meget vigtigt for os at hjælpe dig i mål med præcis din byggedrøm. Derfor er dine ønsker og tanker en central del af byggeprocessen. Vi sætter en ære i at ramme dine ønsker og behov. Det sikrer vi ved at have en god og åben dialog igennem hele processen.

Den indledende dialog er meget vigtig, her fastlægger vi ønsker og rammer for forløbet. Dertil sørger vi også for en tæt dialog, når projektet er i gang.

En af de store fordele ved at benytte en uvildig byggerådgiver som Nymann & Juhl er, at vi ikke har nogle økonomiske interesser i de løsninger, der vælges. Det vil sige, der ikke er nogle løsninger vi hellere vil sælge end andre. Vi kigger fuldstændigt objektivt på sagen og hovedmålet er at skabe det byggeri, der passer til dig.

Ofte vil vi også kunne se løsninger og muligheder, som entreprenøren ikke havde tænkt på – fordi vi tænker ud over de sædvanlige rammer.