Fra NGO til bygningskonstruktør praktik

Mød Poul Kristensen

Fra NGO til bygningskonstruktør praktik

Siden august 2022 har Poul Kristensen haft sin daglige gang hos Nymann & Juhl i forbindelse med sin 6. semester praktik som bygningskonstruktør.

Poul Kristensen, Praktikant hos Nymann & Juhl

Som billedet måske afslører, kommer Poul ikke uden livserfaring og da heller ikke uden erhvervserfaring.
Som ung uddannede han sig som teknisk assistent inden for industri og byggeri. Efterfølgende skiftede han dog helt branche, og blev projektleder for en NGO musikfestival. Sidenhen fortsatte han ad NGO sporet, hvor fællesnævneren har været børn, unge og frivillighed. Poul har bl.a. haft et stort globalt fokus, hvor han har søgt udviklingsmidler til eksempelvis at bygge skoler i Afrika. 

Jeg har vidst siden 7. klasse, at jeg skulle være konstruktør. Jeg har bare holdt 25 sabbatår”, fortæller Poul med et blink i øjet. 

Hvis du har talt med Poul, har du måske bemærket, at hans accent ikke lyder helt jysk. Oprindelig er Poul fra København og det var jobbet hos musikfestivalen, der fik ham til Østjylland.

Til dagligt bor Poul i Gjern med sin kone og tre efterhånden store børn. Udover familie- og studielivet finder Poul også tid til at renovere og vedligeholde deres sommerhus i Fjellerup.
En af Pouls sidste sager hos Nymann & Juhl handlede om en tilladelse i netop Fjellerup. Det er en særlig sag, ikke kun for Poul men også pga. omstændighederne, som vi snart kan fortælle mere om. 

Når Poul er færdig med uddannelsen til sommer, drømmer han om at kombinere uddannelsen som bygningskonstruktør med sin globale faglighed og viden - måske han vender tilbage til en NGO. Det glæder vi os til at høre mere om, når han forhåbentlig kommer forbi og besøger os på kontoret i Hammel indimellem. 

Vi ønsker Poul held og lykke med det afsluttende projekt, og takker ham for indsatsen hos Nymann & Juhl Byggerådgivning. Det har været en fornøjelse at have Poul med på holdet i Hammel. 

Leder du efter praktikplads som bygningskonstruktør?

Vi søger lige nu praktikant til foråret 2023, men du er altid velkommen til at kontakte os vedr. praktik i andre perioder. Der er mulighed for praktik i både Hammel og Grenaa. 

Som bygningskonstruktør praktikant hos Nymann & Juhl får du mulighed for at følge projekter helt tæt på i de forskellige faser. Vores opgaver spænder bredt fra myndighedsbehandling, projektering af fritliggende enfamiliehuse og erhvervsbyggeri.

Dine arbejdsfunktioner som praktikant vil primært være skitsering, projektering, planlægning og sagsstyring. Vi stræber efter at give dig varierende arbejdsopgaver og holde en uformel tone, så du får mest muligt ud af din praktikperiode hos os.

Læs også om vores tidligere praktikanter Simon og Dennis