Konstruktør praktikanter søges

Konstruktør-praktikanter
søges til efteråret 2022

Vi søger praktikanter til både vores Grenaa afdeling, men også til vores kommende afdeling i Hammel. Som praktikant hos Nymann & Juhl får du mulighed for, at følge vores projekter i de forskellige faser helt tæt på. Vores opgaver spænder bredt lige fra myndighedsbehandling, projektering af fritliggende enfamiliehuse og erhvervsbyggeri.

Arbejdsfunktionerne vil primært være skitsering, projektering, planlægning og sagsstyrring. På tegnestuen vil du blive mødt af varierende arbejdsopgaver og en uformel tone.


Om Nymann & Juhl byggerådgivning

Vores formål er, at hjælpe vores kunder med den nødvendige rådgivning i forbindelse med byggesager, og få dem sikkert og hurtigt igennem deres byggedrømme fra start til slut.

Du bliver som praktikant en del af hverdagen i vores team i Grenaa, eller i vores helt nye afdeling i Hammel som vi åbner op for snart. På tegnestuen tegnes der i Revit, som det forventes at du har kendskab til. Endvidere skal du som praktikant kunne navigere i BR18 og have gode kommunikations egenskaber i forbindelse med kundekontakt. Du skal gerne have kendskab til Adobe-pakken og besidde en række byggetekniske kompetencer, bl.a. materiale og konstruktionsforståelse.

Der er mulighed for løn efter kvalifikationer og kompetencer. 


Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Send din ansøgning og cv til cj@nymannogjuhl.dk

For spørgsmål eller yderligere information kontakt Casper på tlf.: 27 26 61 35