Byggerådgivning til private | Få professionel hjælp

Vi tilbyder byggerådgivning til private - uanset om du renoverer eller bygger nyt

Det er ikke altid en enkel sag at gennemføre et byggeprojekt. Mange private husejere oplever at byggeprojektet blev langt mere omfattende og uoverskueligt end først antaget. Derfor tilbyder vi byggerådgivning til private - så du er sikret professionel hjælp gennem hele forløbet.

Vi kan hjælpe dig med at skyde genvej, så både nybygnings- og renoveringsprojekter glider hurtigt og nemt gennem den kommunale sagsbehandling. Vi guider dig igennem byggeprojektet fra start til slut, så du er sikret at alt forløber som det skal, og dit byggeri bliver nøjagtigt som du drømmer om.

 

Vi tilbyder private hjælp til renovering og nybyg af bolig

Har du brug for hjælp til nybyggeri?

Skal du selv stå for at bygge nyt hus, kan det være en rigtig god ide at få en professionel bygherrerådgiver som os ind over. Vi guider dig gennem hele dit byggeprojekt - fra start til slut. Vores medarbejdere har altid opdateret viden og har 100% styr på byggeloven og godkendelser. 

Det vil sige at vi kan hjælpe med alle ting i processen, f.eks. at få de rette tilladelser og godkendelser på plads, at styre kontakten til myndighederne, entrering og styring af entreprenører og leverandører, stikprøvekontroller af kvalitet, gennemførsel af mangelgennemgang og meget andet.

Alle disse ting kan være ganske afgørende ifht. at ende med det resultat, du havde drømt om. Og vigtigst af alt: Med os på sidelinjen, vil du kunne sove roligt om natten. Her kan du læse mere mere om at bruge os som byggerådgiver til nybyggeri.

 

Vi hjælper i mål med alle opgaver ifht. dit byggeri

Hvis du løber panden mod en mur, står vi klar til at hjælpe. Det kan være alt mellem himmel og jord. Når vi rådgiver private, er det rigtigt ofte om opgaver så som:

  • Hjælp til større ombygninger eller ændringer på eksisterende bygninger
  • Hjælp med at tilføje faciliteter som toilet og bad i kælder
  • Hjælp til at bygge på 1. sal. Her er der tale om en udvidelse af boligarealet
  • Hjælp til godkendelser af udestuer, kvist, anneks, drivhus, tilbygning, skure, carporte mv.
  • Diverse tegninger til din byggetilladelse
  • Hjælp til byggetilladelser og færdigmelding af byggeri
  • Opnåelse af en ibrugtagningstilladelse 

 

Der er tid og penge at spare når man som privatperson vælger at hyre en byggerådgiver

En af de fornemste opgaver for en byggerådgiver er at sørge for at alle elementer i byggeprojektet bliver udført så effektivt som muligt - og i øvrigt efter bygherrens ønske. Når du får hjælp til at effektivisere projektet, kan du spare dig selv for mange bekymringer og ofte også mange tusinde kroner.

Som reglerne er nu, er du som privat bygherre pålagt selv at have fuldstændigt styr på bygningsreglementet. Der er ikke meget hjælp at hente ved kommunen, og har du ikke helt styr på de tekniske krav, vil du få problemer når byggeriet skal ibrugtages. Har du en professionel rådgiver på sidelinien, vil det kunne spare dig meget tid, bekymring og i sidste ende penge.

 

Specialister i at hjælpe private igennem byggeprocessen

Nymann & Juhl er en af de førende i Danmark ifht. at rådgive private om f.eks. byggetilladelser, lovliggørelser og færdigmeldinger. Vi har specialiseret os i at få private hurtigt og smertefrit igennem systemet. Udover byggesagkyndige indeholder vores team også tidligere kommunale byggesagsbehandlere som har den know-how, der hjælper dig hurtigt igennem processen med myndighederne.

Fordi vi er et forholdsvist lille team, så vil du opleve en smidig og personlig sagsbehandling, der sætter dig i centrum.

Alternativet er at hyre en arkitekt eller et større ingeniørfirma ind til opgaven, og her vil du opleve at det ofte bliver dyrt pga. en høj timepris og et stort maskineri der skal i gang.

Hos os er det vigtigt at du får en personlig sagsbehandling til en rimelig pris.

 

Skal vi hjælpe dig i mål med dit nybyggeri eller renoveringsprojekt?

Ring eller skriv til os med det samme, så vi kan tage en uforpligtende snak på telefonen. Her vil vi afdække behovet hos dig, og komme med en klar køreplan på, hvordan vi kommer i mål med din byggedrøm.

Hos er du i trygge hænder.

 

Nymann & Juhl Byggerådgivning

Tlf.: +45 7070 7001
Mail: info@nymannogjuhl.dk

Grenå afdelingen

Adresse: Kystvej 26, 8500 Grenå

Hammel afdelingen

Adresse: Torvegade 4, 8450 Hammel

Horsens afdelingen

Adresse: Søndergade 41D, 8700 Horsens